Главная  |   Новости  |   Статьи  |   Фотогалерея  |   Форум  |   Выставки  |   Online-заявки  |   Наши друзья  |   Контакты

Автор Тема: Гігієнічні товари для малюків  (Прочитано 222 раз)

Оффлайн LevOs

• Постоялец
  • Спасибо
  • -Сказано: 0
  • -Получено: 0
    • Awards
Гігієнічні товари для малюків
« : 17 ноября 2023, 17:32:30 »
Скоро народиться наш первісток. Хочу знайти нормальний інтернет-магазин, де можна було б замовляти якісні гігієнічні товари для малюка. Ну і памперси звичайно. Що порадите.

Оффлайн Nemeri

• Постоялец
  • Спасибо
    • Awards
Re: Гігієнічні товари для малюків
« Ответ #1 : 17 ноября 2023, 17:46:15 »
О, це круто, вітаю потихеньку з майбутнім поповненням) Правильно робите, що зарані питаєте, де є такі товари. А то потім часу буде менше, по собі знаю. Бувало таке, що серед ночі замовлення робила. Для мене найкращий вариант - магазин єва. Завжди якісні товари, непротермінованіі, вибір великий т ціни досить адекватні. Ще й акції частенько бувають.

Оффлайн Vasilisk

• Пользователь
  • **
  • Спасибо
    • Awards
Re: Гігієнічні товари для малюків
« Ответ #2 : 04 января 2024, 09:02:03 »
Вы знаете, очень много действительно зависит от нашей обуви и того, как мы ходим. Я расскажу пример, что нам врач советовал ортопедические стельки на заказ купить https://www.medtechnika.com.ua/indyvidualni-ustilky.html под тип проблемы с которым довелось столкнуться - помогло. При чем мы искали в самыъ различных местах, а в итоге сделали заказ в Медтехнике. Сделали быстро и по доступной стоимости и, что главное, смогло помочь.