Главная  |   Новости  |   Статьи  |   Фотогалерея  |   Форум  |   Выставки  |   Online-заявки  |   Наши друзья  |   Контакты

Автор Тема: Підлога для дитячої кімнати  (Прочитано 82 раз)

Оффлайн Nemeri

• Эксперт
  • Спасибо
  • -Сказано: 0
  • -Получено: 0
    • Awards
Підлога для дитячої кімнати
« : 20 января 2025, 17:42:55 »
Роблю ремонт у дитячій кімнаті й думаю про встановлення теплої підлоги, щоб дитина могла грати на підлозі, не боячись застудитися. Чи є безпечні варіанти для таких випадків?

Оффлайн LevOs

• Эксперт
  • Спасибо
    • Awards
Re: Підлога для дитячої кімнати
« Ответ #1 : 20 января 2025, 18:07:25 »
Для дитячих кімнат електрична тепла підлога — це дуже гарне рішення. Головне — обрати безпечні матеріали, які не перегріваються. Я встановив нагрівальні мати від Prime Electric у дитячій, і вони працюють ідеально. До того ж, з терморегулятором ви можете підтримувати оптимальну температуру. У них є все необхідне для облаштування теплої підлоги, і фахівці завжди допоможуть з вибором. Ось їхні контакти: сайт https://prime-electric.com.ua/ , телефон +380442470738, email info@prime-electric.com.ua.

Оффлайн Firuza

• Пользователь
  • **
  • Спасибо
    • Awards
Re: Підлога для дитячої кімнати
« Ответ #2 : 18 марта 2025, 16:14:37 »
Роблю ремонт у дитячій кімнаті й думаю про встановлення теплої підлоги, щоб дитина могла грати на підлозі, не боячись застудитися. Чи є безпечні варіанти для таких випадків?

Привіт! Я також нещодавно задумувалась над тим, щоб зробити підлогу комфортною для дитини. Якщо мова йде про теплу підлогу, то це дійсно чудова ідея, адже вона дозволяє дітям грати на підлозі навіть в холодну пору року, не переживаючи про застуди. Що стосується безпеки, то тепла підлога, встановлена правильно, є абсолютно безпечною. Але важливо вибирати якісні матеріали, що не будуть виділяти шкідливих речовин при нагріванні. А що до покриття підлоги,- я б порекомендувала дубову паркетну дошку за посиланням. Вона не тільки додає елегантності та затишку, але й має високу міцність та довговічність. Дубова дошка добре поєднується з системами теплої підлоги, зберігаючи свою форму і не деформуючись навіть при постійному нагріванні. Окрім того, дуб — це натуральний матеріал, що робить його безпечним для дітей. Ви отримаєте не лише тепло, а й гарний вигляд і довговічність підлоги!