Главная  |   Новости  |   Статьи  |   Фотогалерея  |   Форум  |   Выставки  |   Online-заявки  |   Наши друзья  |   Контакты

Автор Тема: Як пережити блекаут?  (Прочитано 56 раз)

Оффлайн LevOs

• Постоялец
  • Спасибо
  • -Сказано: 0
  • -Получено: 0
    • Awards
Як пережити блекаут?
« : 22 ноября 2024, 22:48:20 »
Доброго дня! Минулого тижня наш район накрив справжній енергетичний колапс. Світло вимикали щодня по кілька годин, і я зрозумів, що довше так терпіти не можу. Багато сусідів радять встановити акумулятор для дому, але я абсолютно не розбираюсь у цьому. Чи є тут хтось, хто може порадити, який акумулятор краще обрати та де його купити?

Оффлайн Nemeri

• Постоялец
  • Спасибо
    • Awards
Re: Як пережити блекаут?
« Ответ #1 : 23 ноября 2024, 01:06:50 »
Вітаю! Ваша проблема дуже знайома, я теж переживав подібне. Щоб стабільно забезпечити енергію для дому, я обрав літій-залізо-фосфатний акумулятор (LiFePO4). Він не лише надійний, але й має високий коефіцієнт корисної дії, що дозволяє заощаджувати на електриці. Перш ніж купувати, враховуйте потужність, потрібну для ваших приладів. Наприклад, якщо плануєте живити холодильник, комп’ютер і світло, краще обрати акумулятор із запасом потужності. Для свого дому я обрав акумулятор Sako, який замовив у перевіреному магазині. У них завжди актуальні ціни та сертифікована продукція. Ось тут можна переглянути детальніше: https://teclight.com.ua/uk-ua-akumulyatori-ta-invertori.

Оффлайн LevOs

• Постоялец
  • Спасибо
    • Awards
Re: Як пережити блекаут?
« Ответ #2 : 23 ноября 2024, 01:38:42 »
Дякую за ваш досвід! Дуже допомогли зрозуміти, на що звертати увагу. Вже збираюсь зв’язатися з магазином для консультації.